Home Profiel Krijten Belichting (nieuw!) Werkwijze Ervaring Garantie Referenties Contact

Reinigen van belichtingsarmaturen.

Deze kap is zeer recentelijk gewassen door een collega wasser Dit is dezelfde kap maar nu is hij door ons nog een keer onder handen genomen. Wij zijn in toenemende mate actief op het gebied van reiniging van belichtingsarmaturen! Onze unieke en buitengewoon effectieve reinigingsmethode overtreft die van alle collega’s! Zie de foto’s en kijk eens kritisch naar uw eigen kappen… Veel kappen hebben na het wassen en opdrogen weer een wittige of blauwwitte waas die de reflectie van het licht nadelig beïnvloed. Wij hebben een intensieve wasmethode ontwikkeld die een veel beter resultaat geeft zodat u procenten meer licht op uw gewas kan laten schijnen voor dezelfde energiekosten… en meer licht is meer groei, en daar gaat het tenslotte om.

Nodig ons uit voor een gratis proef waarbij we de kappen voor en na de wasbeurt laten meten bij een onafhankelijke partij. Want meten is weten! U zult versteld staan van het resultaat. Bel direct:

Willem Poppe
06-19517384
Nieuw! Reiniging van uw assimilatiebelichting. Hortilux, philips, papillon, raymax, etc.


De site is voorzien van veel nieuw fotomateriaal. Zodoende krijgen we nóg een betere indruk van wat helderglas.nl nu eigenlijk precies voor u kan betekenen...


Sinds kort hebben wij een geheel vernieuwde website waardoor we u dus nog beter van dienst kunnen zijn...


Bij helderglas.nl nu ook mogelijkheden op het gebied van krijten, zowel LaBlanche als Redusol/Reduclean.

» naar nieuwsoverzicht     

Glasreiniging Willem Poppe
Postweg 14
4421 NB Kapelle
T: 0113-340604
M: 00-31-6-19517384
E: willempoppe@gmail.com
» contact